Erhvervsrengøring med stil

Som i måske har lagt mærke til er vores slogan Haugaards Rengøring – Rengøring med stil. Dette slogan siger rigtigt meget om hvordan vi ser på rengøring og service, da vi er klar over hvor meget jeres image og stil betyder for jer, når i som erhvervsvirksomheder skal henvende jer til jeres kunder. Hos Haugaards Rengøring er der ingen halve løsninger når det gælder erhvervsrengøring, da vi gør alt for at vores kunder skal være glade og tilfredse. Faktisk ser vi helst at i kun ser hvor rent, pænt og hygiejnisk der er i jeres kontorer, kantine eller toiletter.

Erhvervsrengøring i hele Østjylland

Haugaards Rengøring har sit hovedkvarter i Horsens, som er en af Danmarks mest fremadstormende og dynamiske erhvervsbyer, og herfra tilbyder vi erhvervsrengøring til både lokale kunder, og til virksomheder, forretninger og forreninger i hele det Østjyske område. De kunder der vælger Haugaards Rengøring, vælger os fordi vi tilbyder komplette serviceløsninger, og samtidig får man kvalitetsrengøring til en fornuftig pris, der ikke belaster firmaets økonomi unødigt.

Erhervsrengøring med Haugaards Rengøring
Haugaards Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i topkvalitet til fornuftige priser

Jeres ønsker er det vigtigste

Hos Haugaards Rengøring går vi meget op i at imødekomme jeres individuelle ønsker, da vi ved at alle virksomheder har forskellige behov. Den virksomhedskultur der er fremherskende hos jer er ikke den samme som hos naboen. Det kan f.eks. være at i hos jeres virksomhed går meget op i miljørigtige produkter, og så vil vi benytte os af nogle af de bedste svanemærkede rengøringsmidler på markedet. Det kan også være at i har andre prioriteter hos jer, og så kan vi uden problemer vælge en anden løsning.

Kontakt Haugaards Rengøring

Det kan godt være at Haugaards Rengøring er et relativt nyt rengøringsfirma, men vores medarbejdere har mange års erfaring inden for erhvervsrengøring, Vi gør vores absolut bedste hver dag for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Vi tilstræber desuden at have et friskt og innovativt syn på rengøring og service.

I kan altid kontakte Haugaards Rengøring på 42 70 19 83, eller du kan benytte vores kontaktformular, og vi vil kontakte jer så hurtigt som muligt.